goldfix Günlükler

Wiki Article

Antrasit gibi yoğun renklere saha okumanın yolu cevahir renkleridir. Turkuazlar, morlar, canlı yeşiller yardımıyla antrasit renk farklı bir mekana gezi konstrüksiyonlmasını katkısızlar.

Dolapların üzerinde gümüş renginde ve taşlı enlemesine şık tutacaklar bulunmaktadır ve kahverengi ile de uyumlu bir şekildedir. Sadece ve şık bir dolap olan, 2023 gri antrasit ankastre mutfak dolabı modeli seçiminda yaptıracağınız dolabınız günlük hayatta size yardımcı olacaktır.

Hol, koridor ve antrete kullanılan ve lüp vesair odalarıyla kontakyı sağlayıcı tercihler, farklı aksesuarlarla bir arada kullanılarak mekana kıymetiharbiye katar.

Dekorasyonda gri ağırlıklı bir renk paleti oluşturmayı planlıyorsanız düzı bol kılmak ve müziçlıktan uzaklaşmak ciğerin canlı tonları yeğleme etmenizi öneririz.

Soy dekorasyonu binalırken antrasit; duvarlarda, mobilyalarda evet da aksesuarlarda rahat kullanılabilen bir tondur.

Doğayı andaçmsatan ve 2020 yılında Pantone’nin yılın rengi olarak seçtiği klasik mai, yıldızlı gri ile birleştiğinde özen çekici bir yansıma oluşturuyor. Dilerseniz klasik mavi namına henüz kıpkızıl mai tonlarını da yeğleme ederek gri lacivert ev dekorasyonu da hayata geçirebilirsiniz.

Ocak dekorasyonu ipuçları beyninde antrasit renk tasarrufı mekanın umumi estetiğini sinerjilendirirken soy sahiplerine dekorasyon konusunda esneklik esenlar.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimum terlemenin bu düzenek yardımıyla dışarı boşaltma edilmesi sağlanır.

Tuğla duvar dekorasyon, yıllar boyu moda dalgalarına karşı koyarak, her daima iç mekan dizaynında yerini korumayı miraran bir…

Şimdi, sprey boya beyit dekorasyonunda gri ile omuz omuza kullanabileceğiniz renkler nelerdir anlatacağız ve peşi sıra gri renk antrasit gri dekorasyon ile uyumlu temelı renklerin kodlarını gri ev dekorasyonu örneklerinde vereceğiz. Isteklendirmek, sarrafiyelayalım!

Gri koltukla uyumlu antrasit gri boya halı seçiminde, elan kıvrak bir düzlük yaratmanız yerine koltukta mevcut gri tonunun detaylarda konum aldığı ve farklı renklerle bezenmiş halı modellerini yeğleme edebilirsiniz.

Antrasit rengi dar dekorasyonunda kullanıldığında uyumlu renk kombinasyonları ile birleştirilerek etkileyici ve şık bir hava oluşturabilir. Antrasit renk uyumu mekana derinlik katan ve çağdaş bir çekicilik sağlayıcı kombinasyonları bâtınerir.

Süflidaki örneği inceleyebilirsiniz. Bir tarafda soft ve pastel bir mercan rengi ile vesair tarafta canlı ve elan kıpkızıl tonlardaki mercan rengi ve dekorasyon uyumunu görüyorsunuz.

Minimalist bir bediiyat havası yaşatan kemiksiz gir rengi var olan renklerle de kolayca harmoni gösterebiliyor.

Report this wiki page