antrasit gri boya Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

İnsanın katıksız çevreden tevakki ihtiyacı mekanın oluşmasında en önemli amil olurken mekanı şekillendiren ve ona anlam katan önemli unsurlar beyninde renk bile görev düzenır.

Bu nedenle, antrasitin farklı tonları hakkında henüz detaylı vukuf atfetmek istiyoruz. Bu sayede, antrasit renk boyayı pot yapmadan satın alabilirsiniz.

Yaşamın en canlı renklerini bulabileceğiniz sprey boya çeşitlerimizle pratik bir şekilde istediğiniz her şeyi harika bir şekilde boyayabilirsiniz.

Sizler derunin trend duvar boyası renkleri ve isimleri ile birlikte hangi boya markalarının bu renkleri kataloglarında bulundurduğunu inceleyeceğiz. Mekân boya renkleri resimli bir şekilde size anlatmaya çhileışacağız.

Antrasit yeşil rengi evinizde kullanabileceğiniz filinta renklerden birisi. Fakat kasvetli bir kucak yaratmamak midein çok ilgi etmeniz müstelzim renklerden bile birisidir. Dekorasyondaki renk uyumuna antrasit yeşil duvar rengi boyası kullanacaksanız çok uyanıklık etmeniz gerekmektedir.

Çeşitli möble ve dekorasyon tarzları ile harika bir ahenk sağlamlar, bu da evinizin her odasını bu büyük renk ile döşemenize olanak tanır.

Ceviz, meşe, çam gibi antrasit gri boya ilenmeşap renkler antrasitle bir arada her alanda kullanılabilir. Gezinti dekorasyonunda evet da genç odası dekorasyonunda bedduaşap tonlarını antrasitle uyumlu şekilde kullanabilirsiniz. Tekstilde antrasit var ise, mobilyanın iskeletinin bedduaşap malzemeli olmasına nazarıitibar edebilirsiniz.

Canlı renklerle antrasit uyumu ise cesur bir dekorasyon seçeneğidir. Turuncu ile sarı ve mai veya yeşil kabil canlı tonlar antrasit rengin güçlükleü dengeleyerek mekanı canlandırır. Bu kombinasyon özellikle odak noktası tesis etmek ve modern bir yol peyda etmek isteyenler karınin idealdir.

Pembe: Antrasitin ciddiyetini, pembenin neşesiyle kırın. Pastel pembe ile yepelek bir muvazene, canlı pembe ile ise çatal yürekli bir kontrast yaratın.

Her dilde sırasıyla bayağıdaki hissedar isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit antrasit renk tonları Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Antrasit ile uyumlu renkler listesini hordaki goldfix renk alternatifleri ile çoğaltabilmek ve temizıllarda canlandırmak muhtevain görselleri incelemenizi öneriyorum. Antrasit aşhane dolabı karşı marifet koparmak yürekin angajmanya tıklayın!

Bir dış yapı ürünleri firması aracılığıyla yapmış oldurılan 4000’den şu denli katılımcının yeğinldığı yeni bir ankete bakılırsa, dar sahiplerinin çoğunluğu…

Duvarlarınızda duvar kağıdı tercih edecekseniz ve gri duvar kağıdı nesil dekorasyonu önerilerine ihtiyaç duyuyorsanız size tavsiyemiz, griyi buluşturmak istediğiniz renklerin bucak aldığı duvar kağıtlarını yeğleme etmeniz olur.

Antrasit tonları farklı dekoratif unsurlarla kolay geçim katkısızlayarak odanın estetiğini zenginleştirir. Antrasit renkli mobilyalar oturma odasına sofistike ve sıcak bir hava katar.

Report this wiki page